Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometni kolaps za produženi vikend

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Na Lučkom u smijeru mora kilometarske kolone iz svih smjerova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, javlja HAK.

Promet je pojačan na većini cesta prema moru, autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, na Krčkom mostu u oba smjera, duž Jadranske magistrale (DC8) kao i u trajektnim lukama, javlja HAK i vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila i molimo za strpljenje.

Pročitajte i ovo Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi Slika nije dostupna Zahuktala se sezona Na Lučkom u smjeru Zagreba kolona dva kilometra

Na autocesti A1 u smjeru mora pred naplatnim postajama Lučko iz smjera Jankomira (A3) kolona je duga oko 5 kilometara, iz smjera Buzina oko kilometar, a s Jadranske avenije oko 2 kilometra. Između čvorova Karlovac i Bosiljevo 2 povremeno se vozi u koloni, a dolazi i do kratkotrajnih zastoja u smjeru mora.

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj prije čvora Zaprešić, na 6. km u smjeru Krapine, vozi se uz ograničenje brzine.

Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Benkovac, na 266. km u smjeru Dubrovnika, vozačima se savjetuje da voze opreznije.

Više informacija možete pogledati na internetskim stranicama HAK-a.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene