Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznati obilazni pravci

FOTO Gužve u Zagrebu: Na jednoj od najprometnijih cesta rekonstrukcija vrelovodne mreže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Zagreb je objavio upozorenje u kojem stoji da će zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže na Selskoj cesti biti privremena regulacija prometa.

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže na Selskoj cesti će biti privremena regulacija prometa.

"Za potrebe izvođenja radova rekonstrukcije vrelovodne mreže, Selska ceste na dijelu od Krapinske do Hruševečke ulice od subote 23.07.2022. godine od sedam sati do srijede 27.07.2022. godine do četiri sata bit će zatvorena za sav promet.



Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: Krapinska - Selska - Zagorska - Tomislavova - D. Golika - Baštijanova - Selska i obratno", objavili su na stranicama Grada.

Zbog izvođenja radova stvaraju se gužve na zagrebačkim prometnicama.

Pročitajte i ovo Bager na plaži u Rogoznici posao od dva-tri sata Načelnica o bageru na plaži prepunoj turista: "Ona je najizloženija, more napravi brdo od šljunka..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBILAZNI PRAVCI Vruće ljeto i prometni kaos u Zagrebu: Počinju radovi na jednoj od ključnih gradskih prometnica

Za vrijeme navedenih radova, dodaju iz Grada, promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Zamolili su građane za strpljenje i razumijevanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene