Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne otkriva kako će glasati

Grmoja o povjerenju Zdravku Mariću: "Naš stav će biti jasan kad to pitanje dođe na red"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostovac Nikola Grmoja nije želio otkriti kako će Most glasovati na izglasavanju povjerenja ministru Zdravku Mariću.

Mostovac Nikola Grmoja danas nije želio otkriti kako će glasovati kada na dnevni red Sabora dođe izglasavanje povjerenja ministru financija Zdravku Mariću.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca'' Ivan Vrdoljak Nakon žalbi građana Loše vijesti za bivšeg ministra: Tvrtka Ivana Vrdoljaka ostala bez dozvole za rad

"Kada ta rasprava dođe na red, onda će biti poznat stav Mosta", kazao je Grmoja.

Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) kazao je kako Marić nikada nije imao njihovo povjerenje pa ga tako neće imati ni kada dođe do glasovanja.

Ivan Vrdoljak (HNS) također je poručio kako Marić nikada nije imao njihovo povjerenje.

"Promemorija je otkrila namjere lex Agrokora da sve rizike restrukturiranja preuzmu dobavljači. Od njih se traži da priznaju Agrokorov dug i plate ga ako restrukturiranje ne uspije. U promemoriji se od  dobavljača traži da priznaju regresne dugove. Oni to ne smiju učiniti jer to nije njihov dug, treba ići nova likvidnost", kazao je Vrdoljak.

"Oni koji su ga imenovali i prezentirali kao heroja nacije trebaju jasno reći koji je njihov stav. 26.01. je Marić jasno nakon skidanja rejtinga Agrokora rekao da se nitko ne treba brinuti, da ima informacije i kako je sve u redu u Agrokoru", kazao je Vrdoljak. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene