Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećeni zidovi, pločice...

Gradonačelnik Petrinje pokazao štetu u vlastitom domu nakon potresa: ''Grijaća ploča pala je ženi na glavu, ima tri šava''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dom gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića oštećen je u potresu. Poslao nam je fotografije unutrašnjosti svoje kuće iz centra grada na kojima se vide oštećenja. U snažnom potresu ozlijeđena je i njegova supruga.

Snažan potres koji je prošlog tjedna pogodio Petrinju i okolno područje oštetio je i dom petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića. Poslao nam je fotografije iz svoje kuće u centru Petrinje. ''Pala je grijaća ploča. Jedna je pala ženi na glavu i ima tri šava. Sada je opet pala ploča'', rekao nam je.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Darinko Dumbović, gradonačelnik Petrinje NIJE BIO POZVAN NA SASTANAK Gradonačelnik Petrinje: "Stožer je sam sebi svrha, a ako u ovoj državi netko treba prvi pasti, to je Crveni križ"

Dumbović je ranije iskazao zabrinutost zbog stanja centra Petrinje. Smatra da bi ga trebalo u potpunosti zatvoriti za građane. Predlaže da stručne službe osmisle nove pravce prema centru grada, a samim time i prema kuhinji iz koje stanovnici i volonteri dobivaju tople obroke.

''Da damo do znanja da strogim centrom grada ne smije nitko prolaziti i da se baš sve u centru grada stopira. To su teške odluke, ali odluke koje danas moramo donijeti. Ja sam siguran da će u tom smjeru ići i odluke Vlade i Stožera'', kaže.

Dumbović je izazvao i incident u srijedu navečer kada je u centru Petrinje automobilom udario u metalnu zaštitu ogradu, oglušio se na upute policije da izađe iz vozila i odvezao se u drugom smjeru. Sam nam je potvrdio da je on bio za volanom, a pravdao se da je žurio kući supruzi koja je bila sama za vrijeme potresa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene