Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećeni zidovi, pločice...

Gradonačelnik Petrinje pokazao štetu u vlastitom domu nakon potresa: ''Grijaća ploča pala je ženi na glavu, ima tri šava''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dom gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića oštećen je u potresu. Poslao nam je fotografije unutrašnjosti svoje kuće iz centra grada na kojima se vide oštećenja. U snažnom potresu ozlijeđena je i njegova supruga.

Snažan potres koji je prošlog tjedna pogodio Petrinju i okolno područje oštetio je i dom petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića. Poslao nam je fotografije iz svoje kuće u centru Petrinje. ''Pala je grijaća ploča. Jedna je pala ženi na glavu i ima tri šava. Sada je opet pala ploča'', rekao nam je.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Slika nije dostupna Predlaže i preseljenje kuhinje Petrinjski gradonačelnik zabrinut: ''Put do kuhinje u centru jako je opasan. Moramo dati do znanja da se kroz taj dio grada ne smije prolaziti''

Dumbović je ranije iskazao zabrinutost zbog stanja centra Petrinje. Smatra da bi ga trebalo u potpunosti zatvoriti za građane. Predlaže da stručne službe osmisle nove pravce prema centru grada, a samim time i prema kuhinji iz koje stanovnici i volonteri dobivaju tople obroke.

''Da damo do znanja da strogim centrom grada ne smije nitko prolaziti i da se baš sve u centru grada stopira. To su teške odluke, ali odluke koje danas moramo donijeti. Ja sam siguran da će u tom smjeru ići i odluke Vlade i Stožera'', kaže.

Dumbović je izazvao i incident u srijedu navečer kada je u centru Petrinje automobilom udario u metalnu zaštitu ogradu, oglušio se na upute policije da izađe iz vozila i odvezao se u drugom smjeru. Sam nam je potvrdio da je on bio za volanom, a pravdao se da je žurio kući supruzi koja je bila sama za vrijeme potresa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene