Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljima

Francuz teško ozlijeđen u napadu nožem na Bačvicama, Ruskinja opljačkana na Braču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje stranaca, Ruskinja i Francuz, zatražili su pomoć policije i liječnika nakon napada koje su doživjeli u Bolu na Braču i splitskim Bačvicama, doznaje se u ponedjeljak u splitsko-dalmatinskoj policiji.

Ruskinja (47) prijavila je da joj je nepoznati muškarac u petak u Bolu prišao s leđa i s vrata joj otrgnuo ogrlicu te pobjegao.

Napadnutoj i opljačkanoj ženi utvrđene su lakše ozljede, a materijalna šteta procjenjuje se na sedam tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Obračun na splitskim Bačvicama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Krvavi obračun u Splitu Izbacili ga iz kluba pa se vratio s nožem u ruci: "Bilo je puno krvi, stranci su počeli plakati pa se razbježali"

Pročitajte i ovo Sara, turistkinja iz Baltimorea (Foto: Dnevnik.hr) Policija kaže, grad je siguran Turisti se nakon pucnjave u Dubrovniku ne osjećaju ugroženo: "Dolazim iz Baltimorea. Ovdje se osjećam sigurnije nego kod kuće"

Liječničku pomoć u splitskoj bolnici u ponedjeljak ujutro zatražio je 31-godišnji Francuz kojem je utvrđena teška tjelesna ozljeda zbog čega je zadržan na liječenju. Prema prvim informacijama, prijavio je da ga je napao nepoznati muškarac na području splitskih Bačvica.

Policija je izvijestila da u oba slučaja provodi kriminalističko istraživanje i traga za počiniteljem. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene