Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BORE SE VEĆ SATIMA

Potresne fotografije vatrogasaca koji su se cijelu noć borili s vatrenom stihijom nedaleko od Šibenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko ponoći buknuo je požar na području Danilo Biranja u Šibensko-kninskoj županiji. Vatrogasci su se cijelu noć borili s vatrenom stihijom.

Oko ponoći buknuo je požar na području Danilo Biranja u Šibensko-kninskoj županiji. Požar je još uvijek aktivan, a uz više od 70 vatrogasaca na požarište su jutros poslana i tri kanadera.

Kako izgledaju vatrogasci koji su se cijelu noć borili s vatrenom stihijom, objavio je DVD Bilice na svojoj stranici na Facebooku. 

Fotografije umornih vatrogasaca koji leže na vatrogasnom vozilu i travi objavljene su i na stranici Vatrogasci - Oni su naši Heroji.

Na području Danilo Biranja u Šibensko-kninskoj županiji gori trava i nisko raslinje na krševitom terenu na predjelu Braice. Opožarena površina je oko 500 hektara. Kuće nisu ugrožene. 

Požar trenutačno gase vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik i Drniš, DIP Šibenik te dobrovoljna vatrogasna društva iz Perkovića, Zablaća, Bilica, Zatona, Šibenika, Brodarice, Drniša, Pirovca, Unešića, Tisnog, Rogoznice i Grebaštice.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene