Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"boje se neovisnog čovjeka"

Pogledajte kako je Nada Gačešić-Livaković gotovo "ukrala show" Miroslavu Škori u Lisinskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nada Gačešić-Livaković najavila je predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru na njegovom predizbornom skupu u Lisinskom u Zagrebu. Istaknula se entuzijastičnim govorom i gestikulacijama.

Glumica Nada Gačešić-Livaković gotovo je "ukrala show" predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori u punoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na predizbornom skupu u nedjelju. Skup je vodila, najblaže rečeno, vrlo entuzijastično, uz mnogo povišenih tonova.

Pročitajte i ovo Miroslav Škoro Škorine reakcije Miroslav Škoro nakon izborne noći: "Mi smo napravili čudesan rezultat" Ruža Tomašić Gdje će Škorini biračI? Ruža Tomašić: "Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović ne štite interese hrvatskog naroda"

Rekla je, između ostalog, i kako je Škoro sebe i svoju obitelj izložio "bjesomučnim napadima strukture koje drmaju Hrvatskom da bi narodu vratio ono što mu je oteto - njegovu državu Hrvatsku, slobodnu i suverenu".

Gačešić Livaković kazala je da su Hrvatima često sudili zbog domoljublja.

"A od 23. lipnja sude i njemu jer se usudio dirnuti strukture koje desetljećima drmaju Hrvatskom. Što se boje neovisnog čovjeka kojeg ne mogu kontrolirati", rekla je Gačešić Livaković i zamolila sve u dvorani da pozdrave "budućeg predsjednika Republike Hrvatske, Miroslava Škoru".

U priloženim videima pogledajte kako je izgledao nastup Gačešić-Livaković u Lisinskom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene