Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbraja kilometre i moguće glasove

Jedan dan u kampanji sa Zoranom Milanovićem: ''Kaže ono što misli, iskren je, pa makar rekao ono što ne bi smio"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Zoran Milanović i njegov izborni tim obilaze Hrvatsku, zbrajaju kilometre, a s njima i moguće glasove. Ekipa Dnevnika Nove TV provela je s njima cijeli dan u Zagorju i provjerila kako izgleda susret s potencijalnim biračima.

U četvrtak je predsjednički kandidat Zoran Milanović sa svojim izbornim timom obišao krapinu, a s njim je u obilasku dan provela i ekipa Dnevnika Nove TV.

Ruku je na tržnici Zoran Milanović pružio baš svima. "Kak' je zgodan! Zgodniji je u prirodi nego na televiziji.'', ''Kaže ono što misli, iskren je, pa makar rekao ono što ne bi smio", samo su neki od komentara građana koje je susreo u Krapini.

Domaćini ga gladnog ne puštaju dalje, pa je na štandu krapinske tržnice predsjednički kandidat degustirao i jeger. Na svakom štandu mogući je glas više. "Borba je sad. Inače ih ne vidim baš da jedu jeger i hodaju po tržnici, više po boljim restoranima uz buteljicu kakvu", kaže Miljenko Grah iz Zagorskih sela.

Dio prodavača ipak je suzdržaniji. A imali bi, kažu, štošta za reći. "Neću ga pitati jer znamo da nema otkud biti bolje tako brzo'', rekao je Zdravko iz Konjščine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigli i odgovori DIP pisao Grabar-Kitarović, Škori i Milanoviću zbog plakata na ćirilici, pitao ih jesu li ih oni naručili

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon predizbornog skupa Milanović na Facebooku: "U Ogulinu se kukavički i anonimno postavljaju plakati, mene se naziva Milanče. To je normalna Hrvatska?"

Građani se žele i fotografirati sa Zoranom Milanovićem, za što on strpljivo pozira. No juri se i za što boljom službenom fotografijom šefa. "Ja sve u real timeu pratim, na mobitelu s jednim okom, s drugim što radi Zoran. Postoji napornijih dana, ali meni nije teško'', kaže glasnogovornik Milanovićeve kampanje Nikola Jelić.

Dok predsjednički kandidat traži kraći predah, na stotine njegovih slika mora se obraditi kako društvene mreže ne bi trpile. "Nikakav fotošop. Pazimo što objavljujemo, ali zapravo su to sve fotografije koje se dogode na terenu", objašnjava Peter-Josip Bevanda.

Više od 300 prijeđenih kilometara

I sam kandidat za predsjednika kaže da je pritisak velik. Više od 300 kilometara prešli su u jednom danu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Zbraja se kilometraža i slažu izborni rekviziti. I tako svaki dan.

A što u slučaju poraza? Milanović kaže da ga čekaju stari klijenti. ''Ja ne kažem za sebe da sam veliki poduzetnik. Ddobro živim, pristojno zarađujem, a veliki poduzetnici su oni koji imaju pravo reći za sebe, ostalo su šarlatani, ljudi koji su preko politike došli do novaca i bez HDZ-a bi pjevali po svadbama", poručio je Milanović.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene