Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osmijeh govori sve

DVD Hvar se lijepom gestom zahvalio dječaku koji ih je satima čekao: ''Niko, ti si već naš član i mali vatrogasac''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je dječak Niko Kovačević satima čekao vatrogasce da ih pozdravi, sada su se iz DVD Hvar zahvalili tako što su ga provozali vatrogasnim vozilom, razgledao je vatrogasni dom i opremu te su mu vatrogasci uručili prigodne poklone.

"Nekidan izlazeći na požar cijelo popodne ovaj je simpatični dječak čekao i pozdravljao vatrogasce mašući im. Danas DVD Hvar pozdravlja tebe Niko", napisali su uz snimku koju su objavili na Facebooku iz DVD-a Hvar.

Da bi mu se zahvalili, vatrogasci su ga pozvali u svoju vatrogasnu postaju i na jedan mu dan približili posao vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sezona na vrhuncu Hrvatska poslala dva kanadera u BiH, i na području Hrvatske gorjelo na nekoliko lokacija

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUŽIVOT S KORONAVIRUSOM I u Hrvatskoj se bez COVID potvrda neće moći u trgovine, kafiće, autobuse...? Pogledajte što je poručio Božinović

''Na pitanje kad mogu postati vatrogasac odgovorili smo, Niko ti si već naš član i mali vatrogasac'', napisali su u srijedu u objavi na svom Facebook profilu iz DVD Hvar.

 

Po njegovom osmjehu, može se naslutiti da je dječak Niko Kovačević doista uživao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene