Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio spor

Drama u Biogradu: Muškarac zazidan u vlastitoj kući, njegovi supruga i sin ostali na ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je izgubio imovinski spor, sudski izvršitelj ga je zazidao u kuću.

Zadarska policija u četvrtak ujutro je asistirala prema nalogu Općinskog suda, a po presudi u imovinskom sporu koja je donesena.

Pročitajte i ovo Psihijatrijska bolnica Ugljan Iznesena obrana Skalpelom izbo pacijenta u Psihijatrijskoj bolnici na Ugljanu: "Napravio sam 'cap, cap, cap' pa začuo jako vrištanje" Ilustracija Dovršena istraga Pijana Zadranka rukama izudarala policajca: Konobar joj odbio sipati piće, izvrijeđala njega i zaštitara

Sudski izvršitelj došao je na adresu obiteljske kuće 57-godišnjeg muškarca. Skinuta su ulazna vrata u kuću, a na mjestu vrata - podignut je zid. Iz policije doznajemo da pritom nije bilo incidenata i sve je prošlo mirno.

No, muškarac nije htio izaći iz kuće već je iz prosvjeda ostao zazidan u njoj. S druge strane podignutog zida, na ulici, ostali su njegova supruga i sin.

Neslužbeno doznajemo da se radi o 57-godišnjem Ž.P. koji je izgubio imovinski spor sa sestrama. Iako je zazidan u vlastitoj kući - nije životno ugrožen jer može iz nje izaći ljestvama ili uz pomoć konopca.

Aktualno Jandroković izgubio živce i Grmoji poručio: "Prestani govoriti! Reći da ste smeće je malo!" Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Jandroković izgubio živce i Grmoji poručio: "Prestani govoriti! Reći da ste smeće je malo!" 1/2 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene