Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vesela lica na prozorima

Kakav dan u domu u Maksimiru: Gospođa Hilda slavila 102. rođendan, a djelatnici joj priredili iznenađenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici doma za starije u Maksimiru na parkiralištu su svojim štićenicima priredili koncert.

"Gospođa Hilda je zaštitni znak ovog doma i svojom energijom nas svaki dan i u ovim vremenima razveseli, daje nam nadu i svima izmami osmijeh na lice", rekla je jutros zaposlenica Doma za starije osobe Maksimir.

Pročitajte i ovo Jednokratno novčano primanje za umirovljenike, Ilustracija Jednokratna pomoć Dobra vijest za umirovljenike: Uskoro na račune sjeda novac, provjerite koliko Ilustracija objavio HZMO Dio umirovljenika trlja ruke: Počinje isplata dodatka, objavljeno kada

Govorila je sa sigurne udaljenosti, ispred zgrade, dok su je štićenici sa prozora uzbuđeno promatrali. Jer uslijedilo je iznenađenje. Među znatiželjnicima koji su sve gledali bila je i ona u čiju čast je sve organizirano. Gospođa Hilda sa svoje friško napunjene 102 godine. 

"Držite se svih propisanih mjera. Znam da vam je teško što ste zatvoreni, ali odlučili smo vam prirediti mali kratki koncert da bar na trenutak zaboravite na svakodnevicu", rekla je djelatnica i pustila glazbenike da odrade svoje. 

Sa parkirališta su svirali i pjevali slavljeničke pjesme, a štićenici su s njima pjevali Marijanu, Serbus, Zagreb moj i druge.

Naravno, slavljenica nije prošla ni bez buketa ni torte.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene