Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Ne)povjerenje u institucije

Glavni državni odvjetnik Jelenić sjedio u HNK-u pored Milana Bandića, koji mu je tuženik u procesu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svečanom koncertu u zagrebačkom HNK-u u četvrtak navečer jedan do drugoga sjedili su državni odvjetnik Dražen Jelenić i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić - koji mu je tuženik u procesu.

U HNK-u je održan svečani koncert u čast hrvatskog preuzimanja predsjedanja Vijećem Europske unije, na kojem su uz uzvanike iz Europske komisije bili i brojni hrvatski politički uglednici. Ipak, pozornost su ukrali drugi protagonisti.

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Slika nije dostupna FOTOGALERIJA Pogledajte tko je sve bio na komemoraciji u HNK-u povodom smrti Milana Bandića

Jedan do drugoga sjedili su glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, s kojim i jest u sporu. Na svom Twitteru to je komentirao predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

"Državni odvjetnik Jelenić trebao je odbiti mjesto pokraj USKOK-ova optuženika Bandića, no danas se u društvu opterećenom aferama nevažnim predstavljaju i očito neprimjerene situacije. Povjerenje građana u institucije nemoguće je vratiti dok se događaju ovakvi propusti", stoji u Bernardićevu tvitu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene