Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"JA SAM S LIČKOG KAMENA"

Milinović: ''Uvjeren sam da me neće izbaciti iz stranke. Nema razloga ni opomeni''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
''Uvjeren sam da me neće izbaciti iz stranke. Da mi neće onemogućiti da se kandidiram. Nema razloga ni opomeni'', uvjeren je Darko Milinović koji je s 300-njak HDZ-ovaca iz Like ovog tjedna došao pred središnjicu tražiti odgovore na situaciju s kojom na lokalnoj razini te stranke nisu zadovoljni.

''Uvjeren sam da me HDZ neće izbaciti iz svojih redova i na taj način onemogućiti da se kandidiram na unutarstranačkim izborima u nedjelju. Uvjeren sam i spreman na svaku odluku koja mi omogućava da budem kandidat'', kazao je Milinović, član Predsjedništva HDZ-a i ličko-senjski župan.

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek HDZ-ova ministrica Obuljen Koržinek: "Razgovori o formiranju nove Vlade tek počinju" Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

No, ako ipak HDZ sprovede odluku koje je u četvrtak donijelo uže vodstvo stranke, a to je da se protiv njega pokrene postupak izbacivanja, Milinović kaže da će razmisliti što će dalje.

''Ako me izbace, imam morala. Ja sam s ličkog ponosnog kamena i dobio sam mandat'', rekao je.

''Mislim da bi bilo moralno da i taj mandat vratim na raspolaganje onima koji su me izabrali, a to su stanovnici Like'', kaže Milinović.

Demantirao je da će, ako se vrati u Sabor, tamo biti oporba premijeru Andreju Plenkoviću. "Ne odgovara izjava da ću se vratiti u Sabor i neću podržati Plenkovića, ali neću bezrezevno držati ruku", rekao je Milinović novinarima na izlasku iz Hrvatskog sabora.

Ako se vrati u saborske klupe, vratit će se u njih kao nezavisni zastupnik i ističe da neće bezrezervno dizati ruku za HDZ-ove prijedloge.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene