Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sud mu uvažio molbu, dorh se žali

Daruvarac bi uskoro mogao na slobodu: "Dobio je pozitivno mišljenje zatvora. Ima najbolje ocjene"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Kovačević Daruvarac, koji služi zatvorsku kaznu zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnjakinje, mogao bi uskoro na slobodu.

Županijski sud u Sisku uvažio je molbu Kovačevića za ranijim puštanjem, no Državno odvjetništvo se žalilo. Njegov odvjetnik Velimir Došen je za DNEVNIK.hr kazao kako piše odgovor na tu žalbu i nada se kako bi proces mogao biti gotov za mjesec dana. Ako sud uvaži žalbu tužiteljstva, Daruvarac ostaje iza rešetaka do kraja kazne, a ako je odbije, mogao bi na slobodu.

"Dobio je pozitivno mišljenje zatvora. To je najvažnije. Ispunio je sve uvjete, imao najvišu ocjenu", rekao je Došen i dodao kako je njegov klijent bio dodatno pod povećalom zbog velikog medijskog interesa za njegov slučaj.

Pročitajte i ovo Ante Bagarić u Dnevniku Nove TV Ugledni psihijatar o ubojstvu na Korčuli: "Jedan tužan vikend za Hrvatsku. Mnogi se danas vjerojatno pitaju jesu li sigurni"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INTERVENCIJA GRAĐANA Policija objavila detalje stravičnog ubojstva na Korčuli: Ženu više puta ubo u prsa pa otišao u trgovinu

Podsjetimo, Darko Kovačević je 13. lipnja 2018. godine u Zadru u punom kafiću brutalno pretukao djevojku (18), koja je teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Psihologinja Lorena Zec - 3 PSIHOLOGINJE ZA DNEVNIK.hr Zločin i kazna: Je li Hrvatska zemlja koja voli nasilje i mrzi žene i jesu li svjedoci zločina u Rijeci nasilnici ili žrtve?

Odvjetnik je dodao je kako je Kovačeviću, koji se na izdržavanje kazne javio u kolovozu 2019., već skinuto godinu dana s kazne, a zatim još i tri dodatna mjeseca jer je dobio dijete. Daruvarac je već odslužio tri četvrtine svoje četverogodišnje kazne, a Došen kaže kako se ranije puštanje može tražiti već i na pola kazne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene