Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga se nastavlja

Smiljana Srnec ostaje u pritvoru: Županijski sud u Varaždinu produljio joj je istražni zatvor za još 30 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smiljana Srnec (45) ostaje u istražnom zatvoru još jedan mjesec. Odluku o produljenju istražnog zatvora donio je na ročištu u srijedu Županijski sud u Varaždinu. Srnec je osumnjičena da je ubila vlastitu sestru u njihovoj obiteljskoj kući još 2000. godine te njezino tijelo skrivala u zamrzivaču sve do veljače ove godine.

Smiljana Srnec osumnjičena je za ubojstvo sestre Jasmine Dominić (23) te skrivanje njezina tijela u periodu između 2000. i 2019. godine u obiteljskoj kući u Palovcu, a kako joj je 20. svibnja trebao isteći tromjesečni istražni zatvor, Županijski sud u Varaždinu na ročištu u srijedu produljio je njezin pritvor za još 30 dana.

Srnec je dovedena na ročište u lisicama.

Aktualno Vodostaji i dalje rastu: Mještani Kostajnice ne spavaju već treći dan. Voda je ušla i nekoliko podruma i prizemlja kuća +0 Premijer Plenković i ministar Ćorić u posjeti ugroženom području (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Vodostaji i dalje rastu: Mještani Kostajnice ne spavaju već treći dan. Voda je ušla i nekoliko podruma i prizemlja kuća 1/1 >>

Smiljani Srnec istražni se zatvor mogao zakonski produžiti za još maksimalno tri mjeseca jer se optužnica protiv nje mora podići u periodu od maksimalno šest mjeseci od pokretanja istrage.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zavjet šutnje u Palovcu O slučaju koji je zgrozio Hrvatsku odbili svjedočiti gotovo svi članovi obitelji. Ujak Jasmine Dominić: "Ja znam istinu"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj škrinja "Ubila sam je. Zatukla!": Odvjetnik žene osumnjičene za ubojstvo sestre ima plan kako ju spasiti

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene