Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznajte detalje

Most tijekom kampanje bio u više od 500 općina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina stranaka odabrala je obilazak što većeg broja birača i izravni kontakt s njima. Most Nezavisnih lista bio je u više od 500 općina i u gotovo svim većim gradovima i županijama, a donosimo detalje o danu njihove kampanje.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi Božo Petrov Porazna statistika MOST-ov apel za demografski preporod Hrvatske: "Ljudi bježe zbog korupcije, truleži i močvare Andreja Plenkovića"

Prije odlaska na teren, u stranci pada posljedni dogovor, volonteri su u svom poslu, postavljaju se nove objave na web stranicu i Mostovci su spremni za pokret. 

Božo Petrov štićena je osoba i vozi se odvojeno, a zbog sigurnosnih razloga, nismo mogli s njim u automobil. Jake mjere osiguranja na svakom su koraku.

Prva postaja je okretište u zagrebačkoj Dubravi gdje se građanima dijele pokloni. Ondje žele pokazati kako je Most izabrao i puno mladih osoba za koje se također zalaže. 

Iduća je stanica okretište tramvaja Remiza, gdje čelnik stranke Božo Petrov s ostalim stranačkim kolegama razgovara s građanima. 

Poslije Remize kratko će svratiti još do Črnomerca, a potom na Glavni zagrebački kolodvor.

Božo Petrov kaže da obići 553 općine u Hrvatskoj nisu uspjele ni neke puno veće stranke, a ljude iz Mosta zanimalo je što građanu kažu i predlažu.

'Pa non stop sam u pokretu, s ljudima svratim i pojedem sendvič, burek, pizzu, što ima usput i to je to', komentirao je Miro Bulj.

Za građane, kažu, uvijek imaju vremena. Svoju kampanju nazvanu 'MOST do građana' vodili su iz svih dijelova Hrvatske.

'Ideja je bila da čujemo što njih muči, a ne što ćemo im obećati', rekao je šef izborne kampanje, Josip Katalinić

Završno druženje s građanima organizirali su na glavnom zagrebačkom Trgu, a za kraj dana, dogovorena je kavica sa simpatizerima u Sesvetama.

Pri ulasku u kafić dočekala ih topla dobrodošlica jednog od stanovnika Sesveta, što je Božo Petrov komentirao rekavši kako u takvim trenucima sve ono što su radili zadnje četiri godine ima smisla. 

A je li doista imalo smisla, pokazat će izbori u nedjelju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene