Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovrhe, deložacije...

Jedina opcija - zemlju prolaze u autu, sigurni su da će im 350.000 kuna biti dovoljno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako izlgeda dan u kampanji Jedine opcije - koalicije Živoga zida i stranke Promijenimo Hrvatsku - doznajte u priči Martine Bolšec. Otkriva tko vozi, a tko je živa navigacija i koja su im očekivanja od nadolazećih izbora.

Za Živi zid ovo su treći izbori u 20 mjeseci. I prva kampanja s koalicijskim partnerima. Hrvatsku obilaze u automobilu. Poruke svog programa šalju iz cijele Hrvatske. Od problema privatizacije, ovrha, deložacija, poljoprivrednih problema, do devastiranih imovina.

Pročitajte i ovo Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate" Ilustracija Mala škola izbora Što je izborna promidžba?

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

A ova kampanja posebna je i po najmlađem članu. Ivan Sinčić svog tromjesečnog sinčića vodi na većinu putovanja.

'Neka vidi malo svijeta, neka ima slike iz djetinjstva. Ja u mladosti, bio je rat, nisam mogao ići nigdje. Zašto ne bi prošao cijelu Hrvatsku', kaže Ivan Sinčić.

A oni će Hrvatsku, uvjeravaju, proći za 350.000 kuna. Toliko predviđaju potrošiti u kampanji kojom žele privući što veći broj birača.

Kako izgleda dan u kampanji Jedine opcije pogledajte u prilogu Martine Bolšec Oblak.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene