Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CROBAROMETAR

Predsjednica zaustavila pad potpore, Milanović i Karamarko popravili imidž

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike nakon mjeseci u kojima je gubila potporu za svoj rad, sada zaustavlja taj trend. Donosi to CROBAROMETAR kojega objavljuje DNEVNIK NOVE TV.

 

PREDSJEDNICA ZAUSTAVILA PAD POTPORE

Pročitajte i ovo Crobarometar travanj 2.dio - 4 Novi Crobarometar Milanović je i dalje najpopularniji političar, ali ne više s većinskom potporom. Travanj je iznjedrio zanimljiv fenomen Mislav Bago RASTE I NEZADOVOLJSTVO RADOM VLADE Novi Crobarometar: Topi se podrška radu predsjednika Zorana Milanovića, više nema većinu u potpori. SDP-u ugrožen monopol na ljevici

Predsjednica Republike nakon mjeseci u kojima je gubila potporu za svoj rad, sada zaustavlja taj trend. Donosi to CROBAROMETAR kojega objavljuje DNEVNIK NOVE TV.

U travnju njezin rad podupire 56 posto birača što je za 4 posto vise nego mjesec prije. U travnju raste i broj birača koji ne podupiru rad predsjednice, taj broj raste od siječnja i sada je na 39 posto. Zato pada broj neodlučnih birača i trenutno ih je 5 posto. Predsjednicu i njezin rad podupire 91 posto birača HDZ-a, 2/3 birača MOST-a, a potporu uživa i od 24 posto birača SDP-a.

I MILANOVIĆ I KARAMARKO U TRAVNJU POPRAVILI IMIDŽ KOD BIRAČA

Najveći broj građana ima pozitivan dojam o Predsjednici, točnije njih 63 posto. Odmah iza nje je Tihomir Oreškovć, o kojem pozitivan dojam ima 60% građana. O Boži Petrovu u ovom trenutku pozitivan dojam ima 46% građana, a svoj su dojam za nijansu popravili i Zoran Milanović i Tomislav Karamarko. O Milanoviću u travnju pozitivan dojam ima 35 posto građana, ili 4 posto vise nego mjesec prije, a o Karamarku njih 27 posto ima pozitivan dojam ili 5 posto vise nego mjesec prije. Čini se da su svi političari profitirali u travnju.

TRI INSTITUCIJE BEZ PROMJENE

Školskim ocjenama ured predsjednice i dalje je na istoj ocijeni, trojci ili 3,10. Vlada ima dvojku ili 2,43 a Hrvatski Sabor također dvojku ili 2,12. U ovih mjesec dana nisu se pomaknuli u očima birača ako bi ih ocjenjivali školskim ocjenama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene