Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIKEND PROGNOZA

Planirali ste roštiljati? Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje za Praznik rada

Čeka nas dijelom sunčano i ugodno toplo, proljetno vrijeme, koje bi mogao pokvariti poneki pljusak. Dobro vrijeme se očekuje i u narednih nekoliko dana.

Poslijepodne nas u središnjoj Hrvatskoj na zapadu očekuje promjenjiva naoblaka. Vrijeme će biti nestabilno pa je moguć i pokoji pljusak prema večeri. Slab vjetar s juga održat će temperaturu oko 24 stupnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Slično i u Slavoniji. Šanse za kišu ili pljusak ovdje su male. Uz oblake, bit će i nešto sunca, a u svakom slučaju bit će vrlo toplo uz temperature do čak 25 stupnjeva.

Najveća vjerojatnost za kišu i pljuskove stoji za gorske krajeve, a krajem dana uglavnom ih može biti i na sjevernom Jadranu. I ovdje će puhati jugo i jugozapadnjak, a temperatura se očekuje oko dvadeset stupnjeva.

Promjenjivo i toplo i u Dalmaciji. Puhat će umjereno do jako jugo, krajem dana u okretanju na jugozapadnjak koji će i prolazno pojačati. Pri prolasku fronte su mogući pljuskovi praćeni grmljavinom. Temperatura će biti većinom između 22 i 24 stupnja.

Idućih dana na kopnu uglavnom djelomice sunčano. Uz povremeno povećanu naoblaku mjestimice će biti kiše ili pokojeg pljuska, prvo u noći na nedjelju, a potom i u ponedjeljak, na zapadu zemlje. Krajem nedjelje zapuhat će sjeveroistočnjak s kojim će u ponedjeljak ponovno biti svježije. Inače, i u nedjelju i u utorak uz južinu toplo. A i većinom suho.

Na Jadranu će idućih dana većim dijelom prevladavati sunčano. Rijetko je moguć pljusak, uglavnom u noći na ponedjeljak i ponedjeljak prijepodne. Puhat će jugo i jugozapadnjak, u ponedjeljak prolazno bura i sjeverozapadnjak. Danju će se zadržati gotovo podjednako toplo, dok će jutra početkom novog tjedna ipak biti nešto manje topla.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene