Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Golema materijalna šteta

Slavonski Brod: Vatra progutala skoro cijelu zgradu Đure Đakovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na krovu zgrade Đuro Đaković Termoenergetska postrojenja d.o.o. u Slavonskom Brodu jutros oko 6:50 izbio je požar.

Na mjesto događaja izašlo je 20-ak vatrogasaca i 5 vatrogasnih vozila JVP Slavonski Brod koji gase požar. Vatrogasci požar drže pod nadzorom te okolne zgrade nisu u opasnosti. Za nepuna dva sata, unatoč golemim naporima vatrogasaca, izgorjelo je i urušilo se krovište te je vatra zahvatila prvi i drugi kat zgrade.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Ozlijeđenih srećom nema jer je radno vrijeme većine zaposlenika u upravnoj zgradi TEP-a od 8 sati ujutro. Uzrok požara i nastala šteta bit će poznati nakon očevida koji će se provesti nakon gašenja.

'Prema situaciji na terenu za pretpostaviti je kako će nastala šteta biti iznimno velika', rekao je Antun Jakobović, glasnogovornik Policijske uprave brodsko-posavske.

Inače, na zgradi na kojoj je izbio požar je u tijeku rekonstrukcija, tj. uređenje i nadogradnja uredskih prostora. 

Tvrtka 'Đuro Đaković TEP' je u privatnom vlasništvu, a prema izboru Županijske gospodarske komore Slavonski Brod 2014. je proglašena najuspješnijom u kategoriji tvrtki s 500 i više zaposlenih. Ista ta zgrada izgorjela je u požaru prije 30-ak godina, nakon čega je temeljito obnovljena, javlja Brodportal.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene