Obavijesti Video Pretražite Navigacija
#plenkZaPlenkija

''NE'' nije jedini odgovor premijeru Plenkoviću: Prikupili smo maštovite reakcije na Vladinu ponudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U školama diljem Hrvatske traje izjašnjavanje prosvjetara o posljednjoj Vladinoj ponudi sindikatima. Iz cijele zemlje stižu i brojne zanimljive reakcije na Plenkovićevu ponudu.

Svi zaposlenici Gimnazije Pula odbili su prihvatiti novu ponudu Vlade. Tim su povodom snimili milenijsku fotografiju na školskom igralištu.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić i Matija Kroflin - 4 (Ne)zadovoljni sindikati Sprema li se novi štrajk? "Nije točno da je ovo najveće povećanje plaća. Rast 90-ih bio je veći od ovog što je sada na stolu" Anja Perković i Krešimir Sever - 4 Krešimir Sever Plaća za prosinac bila je 3 posto niža od one za studeni: "Od tih pomaka uvijek najviše koristi imaju poslodavci. Tu se netko debelo bogati"

Kako je na Facebooku prenio Sindikat hrvatskih učitelja, Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu ima posebnu pogodnost.

''Kao izraz potpore učiteljima i nastavnicima (i vi biste mogli jednoga dana biti jedno od njih) bodovi ostavreni na kolokviju će svima biti povećani za 6,11 posto'', poručili su aludirajući na 6,11 posto, koliko traže povećanje koeficijenata.

Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola iz Zadra organizirale su akciju #plenkZaPlenkija uz poruku: ''Mi ćemo izdržati, a ti?''.

''Naša ideja je bila da krene masovni plenk za Plenkija po svim školama... Ko uspije bit će super!!!'', poručili su organizatori.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene