Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otkrio pozadinu snimke

Bunjac o snimci svađe s Vuletićem: ''Urlali su na mene i psovali sve živo. Maltene su me prebili da potpišem ostavku''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u medije dospijela snimka sukoba u Živom zidu, točnije između Dominika Vuletića i Branimira Bunjca, o tome što se dogođalo u Vuletićevu stanu Bunjac je ispričao na konferenciji za novinare, gdje je govorio o stanju u stranci.

Branimir Bunjac nakon suspenzije u Živom zidu i curenja sporne snimke, na kojoj se unosi u lice Dominiku Vuletiću, održao je konferenciju za medije.

Na konferenciji je, među ostalim, ispričao što se točno događalo u stanu Dominika Vuletića, u koji je, tvrdi Bunjac, pozvan na ''prijateljski sastanak''. 

''Mi smo došli, a gospođa Palfi je vrištala da je Živi zid mrtav i da Sinčić mora u Parlament. Ostali koje je ona dovukla tamo, isključivo nekoliko svojih plaćenika, urlali si na mene i psovali mi sve živo. Maltene su me prebili i zavrnuli mi ruku da ja potpišem neki ugovor da dajem ostavku i da predajem mandat Lukaniću i gospodinu Vuletiću, domaćinu tog sastanka. Ja sam taj ugovor poderao na dva dijela. Rekao sam: 'Gospodo, neće proći.' Ustao sam i izašao van'', govori Bunjac.

''Međutim, nisam znao da sam sudjelovao u klasičnoj udbaškoj sačekuši, gdje su me oni cijeli taj sastanak snimali i u maniri Mao Ce-tunga izrezali tih 10 sekundi kada sam došao do Vuletića i pokazao mu da se ne bojim ni njega ni njegovih stranačkih pripuza'', kazao je suspendirani član Živog zida.

''To su onda, pazite, ni manje ni više, poslali Jutarnjem listu da objavi. Jutarnjem listu, novinama protiv kojih se Živi zid bori kao glavnog sistemskog igrača i režimskog glasila. To je poslano Jutarnjem listu. Tog je trenutka, moram reći, gospođa Vladimira Palfi umrla u mom srcu'', ispričao je Bunjac.

Snimku sukoba možete pogledati OVDJE.

Rekao je da snimku nije napravila Vladimira Palfi, nego da je vjerojatno snimao Denis Martinić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ode li Bunjac, ide i on Pernar ostaje uz Bunjca i poručuje: "Moja odluka je konačna"

Pročitajte i ovo Tihomir Lukanić, Živi zid (FOTO: Dnevnik.hr) ostaje u stranci Tihomir Lukanić podnio ostavku na mjesto glavnog tajnika Živoga zida: ''Ne idem u Europski parlament''

Snimku je komentirao i Ivan Pernar rekavši da je snimka montirana tako da je ''izrezan dio iz kojega je jasan kontekst, a Bunjac ispada babaroga''.

Podsjetimo, predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić suspendirao je Bunjca jer Bunjac želi ići u Europski parlament, umjesto da mandat prepusti Tihomiru Lukaniću.

Sinčić tvrdi da je Bunjac time prekršio predizborni dogovor, dok Bunjac tvrdi da nikakva dogovora nije ni bilo. Bunjac je u srijedu održao konferenciju za medije na kojoj je rekao da sve konce stranke drži Vladimira Palfi, Sinčićeva supruga.

S obzirom na to da Bunjac ne želi prepustiti mjesto u Bruxellesu Lukaniću, u Parlament ide Sinčić, koji je najavio ''čišćenje u stranci''.

Aktualno Bračni par Jandroković kod japanskog cara: Sa simbolom Japana o ovoj temi nikako nisu smjeli razgovarati Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Japanci u Hrvatskoj (Foto: Dnevnik.hr) Svijet Bračni par Jandroković kod japanskog cara: Sa simbolom Japana o ovoj temi nikako nisu smjeli razgovarati 1/4 >>

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene