Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blagdanski ugođaj

Blagdani u hrvatskoj kompaniji: Najružniji božićni džemperi za najveseliju radnu atmosferu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što je najljepše doba u godini bez božićnih džempera? Ružni božićni puloveri postali su neizostavni dio božićnog ugođaja, a to najbolje znaju zaposlenici A1 Hrvatska koji Dan ružnih džempera shvaćaju ozbiljno.

 

Ako vas još nije puknuo blagdanski duh, neka vas u tom smijeru odvede ekipa iz A1 Hrvatska. Oni su obične veste pretvorili u božićne i u njima opkolili urede, a sve s ciljem da odaberu onaj naružniji ili kako oni kažu“najkičastiji“. Ovo natjecanje nikako nije s ciljem da se netko uvrijedi već razveseli jer su ružni božićni puloveri postali dio blagdanskog veselja.

Taj poseban dan u A1 Hrvatska ove su godine obilježili 10. prosinca, a njihovi zaposlenici dali su sve od sebe kako bi ga učinili što posebnijim. Mnogi od njih obukli su na sebe džempere koji su svojim kičem oduševili. Tako su neki dali mašti na volju i svoje stare džempere raznoraznim ukrasima pretvorili u prave božićne.

Kada su u pitanju božićni puloveri, izreka 'manje je više' ne vrijedi. Vrijeme blagdana upravo je ono vrijeme koje vam omogućuje da se utopite u kiču i spojite naizgled nespojivo, bez da vas itko zbog toga osuđuje.

Neki su svoje outfite upotpunili sobovim rogovima, kapicama djeda Božićnjaka ili pak smiješnim božićnim naočalama, dok su se neki pretvorili i u najomiljenijeg djedičinog soba- Rudolfa i stavili spužvasti crveni nos.

Ovi zabavni džemperi nekad su se zvali drugačije. Nastali 50-ih godina, proizvedeni su pod nazivom Jingle Bell Sweaters ili u prijevodu 'Zvončić puloveri', no svi se možemo složiti kako je potonje ime ipak zvučnije. Ova tradicija koja se sve češće može vidjeti i kod nas, došla je iz Kanade gdje je prvi puta i organiziran blagdanski parti s ružnim božićnim puloverima.

Svoje su džempere zaposlenici pokazali na zadnjem katu zgrade gdje su se na kraju radnog dana za njih djelile fritule, keksići od đumbira i kuhano vino kako bi se svi zabavili i proslavili taj dan.

Ova kompanija koja djeluje poput malog gradića za sebe ima i svoj Advent koji svake godine počinje na isti dan kada i onaj u gradu. Uz vlastitu adventsku kućicu, besplatno zamatanje poklona, božićne predstave i kina za najmlađe te posjete vilenjaka s poklonima i božićne pjesme koje svako malo netko zapjeva i sve iznenadi, bira se i najbolje okićeno radno mjesto i naravno, najkičastiji božićni džemper. Upravo to ih motivira da svoje uredsko mjesto i kombinacije učine što zanimljivijima i „ružnijima“.

Svoje maštovite kombinacije s džemperima objavljuju na društvenim mrežama, a pobjednik je onaj s najviše lajkova. Da se isplati potruditi oko outfita, zaposlenici su itekako svjesni jer pobjednici dobivaju poklon bon u određenim trgovinama kako bi blagdanski shopping bio što lakši.

Pročitajte i ovo Advent u New Yorku Advent Običaji se razlikuju diljem svijeta, ali atmosfera koju donosi najradosniji blagdan posvuda je ista PR Oglas A1 Hrvatska oprema domove za starije i nemoćne donacijom od 100.000 eura

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene