Obavijesti Video Pretražite Navigacija
REDATELJ DARIO JURIČAN

Bivši "Milan Bandić": "Uputit ćemo Vladi prijedlog da 19. 10. bude spomendan mita i korupcije, a godišnja nagrada da se zove Zlatna mahuna"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dario Juričan objavio je kako je prije "ravno pet godina u branju mahuna uhapšen gradonačelnik Milan Bandić".

Redatelj Dario Juričan, koji je ime promijenio u Milan Bandić te najavio kandidaturu na predsjedničkim izborima, danas je objavio da mu je to ime oduzeto nakon što se u postupak uključio zagrebački gradonačelnik Bandić.

Pročitajte i ovo Dario Juričan u Vrbovskom - 1 Prijedlog gradonačelnika Vrbovsko i službeno proglasilo Milana Bandića počasnim građaninom, na feštu stigao Juričan i vikao na megafon Slika nije dostupna Juričan o Bandiću ''Govorio je jedva čujnim glasom, nježno se ljuljao, oči mrtve umorne, pogled u pod, mislio sam da će dedica pasti na mene''

Juričan je istaknuo da su mu Središnji gradski ured i Ministarstvo uprave poništili ranije izdano odobrenje za promjenu imena u Milan Bandić te da je protiv tih rješenja podnio tužbu.

Na Facebooku je nešto kasnije objavio: "Prije ravno pet godina u branju mahuna uhapšen je gradonačelnik Milan Bandić. Bilo je to 19. 10. 2014. kad su nesretnici iz Uskoka hapsili našeg Gradonačelnika.

Kako Gradonačelnik od tada negira na sudu mito i korupciju, predsjednički kandidat koji želi biti Milan Bandić predsjednik RH još ga jednom poziva da prijeđe na svijetlu stranu korupcije, a u znak Gradonačelnikove unutarnje borbe da izađe iz ormara uputit ćemo Vladi RH prijedlog da 19. 10. bude spomendan Mita i korupcije, a godišnja nagrada da se zove Zlatna mahuna".

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene