Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija ga traži

Brutalan napad u Splitu: Bivši boksački prvak na ulici pretukao 20-godišnjakinju jer ga je odbila?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak u ranim jutarnjim satima muškarac je ispred kluba u Splitu pretukao 20-godišnjakinju, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. Nanio joj je teške tjelesne ozljede udarcima u glavu.

U petak oko 6 sati ujutro u Splitu muškarac je ispred noćnog kluba fizički napao 20-godišnjakinju. Splitska policija je izvijestila da ju je udario u glavu, a u bolnici su joj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržana na liječenju.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Slobodna Dalmacija piše da je riječ o 29-godišnjem T.V., bivšem juniorskom boksački prvak u WBC kategoriji. U klubu je pred posjetiteljima uhvatio 20-godišnjakinju za stražnjicu, nakon čega ga je ona odgurnula i izašla iz kluba.

Kako piše Slobodna, osoblje se šalilo na mladićev račun jer ga je djevojka odbila, pa je on izašao za njom i udario je šakom u glavu. Nastavio ju je udarati čak i kada je pala na pod.

Djevojka je prevezena u splitsku bolnicu s teškim ozljedama glave, prijelomima vilice i teškim ozljedama oka. Hitno je operirana. Policija pokušava ući u trag napadaču.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene