Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(NE)FORMALNO

Bad Blue Boy Hasanbegović otkrio kako je švercao bengalke na stadion i ima li predsjedničkih ambicija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bad Blue Boy Zlatko Hasanbegović na utakmice kreće već u 8. razredu, a već u srednjoj školi zanima se za povijesne knjige.

Bad Blue Boy koji na utakmice kreće već u 8. razredu, a već u srednjoj školi zanima se za povijesne knjige.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZJAVA HASANBEGOVIĆA Ustavna stručnjakinja o pravu na virus: "Slobodu da se zarazite imate u svoja četiri zida" Andrej Plenković REAKCIJA PREMIJERA, LIJEČNIKA... Pljušte reakcije na njihove izjave: "Imbecilno!", "Za njih i sve ostale neznalice i sebeljube..."

Nepoznate detalje iz mladosti te zašto za njega Tito nema mjesta u Hrvatskoj, u ovotjednoj rubrici "(Ne)formalno" otkriva Zlatko Hasanbegović.

"Uvijek sam na strani navijača"

„Odlasci na Dinamove tekme imali su veliku ulogu u mojem oblikovanju. Samostalno sam na utakmice počeo ići u osmom razredu. Bio sam miroljubiv navijač i svi su me znali kao navijača fasciniranog koreografijom i pirotehnikom“, kazao je Hasanbegović.

Otkrio je i kako su se bengalke na stadione unosile na razne načine. Na pitanje jesu li se bengalke švercale i u gaćama, Hasanbegović odgovara: "Između ostalog".

„Bio sam na tekmi Dinamo Zvezda 91 i ona je predstavljala klimaks. Svi su bili na terenu. Svaki Dinamo je moj Dinamo, neovisno o gazdi ili gazdama“, kazao je Hasanbegović.

Na pitanje odobrava li način na koji Bad Blue Boysi komuniciraju protiv Zdravka Mamića, Hasanbegović odgovara kako navijače uvijek razumije te je iz sentimentalnih razloga uvijek na njihovoj strani.

"Promjena imena Trga maršala Tita je važan uspjeh"

Upitan je li promjena imena Trga maršala Tita njegov najveći politički uspjeh, Hasanbegović odgovara kako je to važan uspjeh. „Ne mogu nametati svoju volju kad je riječ o preimenovanju ulica“, kazao je i dodao kako smatra da Tito ne bi trebao imati nijednu ulicu u Hrvatskoj.

Kazao je kako je siguran da će ploča s natpisom „Trg Republike Hrvatske“ na tom mjestu ostati za vrijeme njegova naraštaja.

Otkrio je i kako smatra da Thomas Masayrk ne treba imati ulicu u Zagrebu te je gotovo siguran da do vraćanja spomenika Ivi Loli Ribaru sigurno neće doći.

U prilogu pogledajte kakav je Hasanbegović bio kao dijete, gdje je izlazio, koje je bendove slušao te ima li predsjedničkih ambicija. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene