Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zvali nas i građani

Krš i lom na kraju filmske potjere: Policija otkrila kradljivca automobila, a tad je nastao kaos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se prije nekoliko dana događala prava potjera. Muškarac je autom ukradenim u Dugoj Resi bježao od policije i skrivio prometnu nesreću.

Stanovnike Zaprešića i Zagreba u utorak su uzbunile policijske sirene. Kako su nam javili čitatelji, grad je bio pun policije.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Iz zagrebačke Policijske uprave otkrili su što se dogodilo. 

Naime, prava potjera događala se za 43-godišnjim muškarcem koji je od policije bježao ukradenim automobilom.

Policija sumnja da je muškarac u noći s 13. na 14. veljače u Dugoj Resi ušao u neograđeno dvorište kuće i ukrao automobil marke Audi. Vozilo je pokrenuo originalnim ključem koji je prethodno pronašao.

Srušio policajce pa pobjegao

U utorak su oko 18 sati na Črnomercu u Gradišćanskoj ulici policijski službenici na parkiralištu uočili taj Audi, a u tom trenutku je do vozila došao osumnjičeni. Sjeo je u automobil i vozilom srušio policajce te se dao u bijeg.

Bježao je u smjeru Zaprešića, gdje je prouzročio prometnu nesreću i bijeg nastavio pješice u nepoznatom smjeru. Uhićen je šest sati kasnije na području Zaprešića.

Osim Audija, policija sumnja da je i početkom veljače u Poznanovcu otuđio osobni automobil marke Opel. Taj je automobil naknadno pronađen u Gornjoj Bistri.

Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku, dok je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene