Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"BOŽE, ZAVRŠIT ĆU U MORU"

Otkriven uzrok nesvakidašnje nesreće: Vozačica ostala zarobljena u automobilu koji je visio s drvenog mola pa – dobila kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zadru je jutros vozačica automobilom sletjela s ceste i završila na molu za vezivanje čamaca. Vatrogasci su šokiranu ženu spasili iz automobila, a za Dnevnik Nove TV ispričala je što se dogodilo.

Na Obali kneza Trpimira u Zadru jutros je 40-godišnja vozačica automobilom sletjela s ceste i zaustavila se na molu za vezivanje čamaca.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Spašavanje žene koja kamionom visi s mosta Uspješno spašena VIDEO Nakon ovoga može slaviti novi rođendan: Kamionom probila zaštitnu ogradu mosta i ostala visjeti na više od 20 metara

Za Dnevnik Nove TV vozačica I. Š. (podaci poznati redakciji) otkrila je što se točno dogodilo na cesti kojom već godinama ide na posao. Kaže da je u jednom trenutku izgubila nadzor nad svojim automobilom i nekoliko se puta okrenula na cesti prije nego što je pomislila: ''Bože, završit ću u moru.''

Već u idućem trenutku automobil je visio s drvenog mola za čamce. 40-godišnjakinja je ostala prisebna i nazvala je vatrogasce, koji su, kaže, došli vrlo brzo.

Vozačica je na licu mjesta policiji platila novčanu kaznu u iznosu od 750 kuna.

Tomislav Dokoza, zapovjednik JVP-a Zadar, kazao je da je na mjesto nesreće izašlo šestero vatrogasca i dodao da su ovakve tehničke intervencije mnogo češće nego one koje uključuju vatru. Otkrio je da su se vatrogasci koristili obližnjim gumenjakom koji se nalazio u plićaku kako bi došli do vozačice zarobljene u automobilu.

Doko je objasnio i da je u cijeloj priči najvažnije bilo prvo osigurati i stabilizirati automobil kako se ne bi prevrnuo. Tek nakon toga mogli su pomoći vozačici da izađe iz automobila.

Srećom, 40-godišnjakinja je prošla bez težih ozljeda, a kaže da ju prijatelji već sada zezaju zbog ove nesvakidašnje nesreće.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene