Obavijesti Video Pretražite Navigacija
atj lučko

Domovina, čast, hrabrost: Pogledajte video najelitnije hrvatske jedinice koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ATJ Lučko danas je, uz Dan policije, obilježio i 30 godina od osnutka. Tim je povodom objavljen video o članovima Antiterorističke jedinice Lučko.

Antiteroristička jedinica Lučko obilježila je u utorak 30 godina od osnutka. Tim je povodom objavljen je prigodni video u kojemu su opisali školovanje, život i rad članova te jedinice.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak i Bojan Ivošević Brz odgovor Puljak i Ivošević reagirali na Božinovićev poziv na davanje ostavke: "Ključno je priznanje policije" Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..."

"Još donedavno sam vodio sasvim uobičajen život. Život u kojem je gledati vijesti značilo slušati o terorizmu, otmicama i teškim kriminalnim radnjama. Odlučio sam se na promjenu", navodi se u videu.

"Danas sam dio elite u kojoj je najvažniji onaj prvi do tebe i čija je misija stvoriti i održati osjećaj sigurnosti za svakog građanina. Naš poziv nema radnog vremena i zato grad može mirno spavati jer mi bdijemo nad njim", poručili su iz ATJ Lučkog.

Kako su naveli u opisu videa, zahvalili su na pomoćii Kati Zadro, majci poginulog pripadnika ATJ Lučko Roberta Zadre, Eciju Kocijančiću, Adrijanu Ukušiću, umirovljenom pripadniku ATJ Lučko Boži Krajini, obitelji Ćorić i Andriji Jarku.

Zahvalili su i PU Vukovarsko-srijemskoj, PU Istarskoj, PU Dubrovačko-neretvanskoj, PU Zagrebačkoj, Zapovjedništvu specijalne policije i svim pripadnicima ATJ Lučko. Zahvalili su i gradovima Vukovaru, Iloku, Puli, Dubrovniku i Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene