Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gospodarski kriminal

DUGE CIJEVI NA ULICAMA POŽEGE Sudionik ubojstva Ive Pukanića dovezen na sud

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amir Mafalani, pravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franića, danas je došao na Općinski sud u Požegi.

Amir Mafalani (35) je na požeški sud dovezen iz Lepoglave, a ovoga puta pred lice pravde izveden je zbog gospodarskog kriminala, neslužbeno doznaje portal Požega.eu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Naručitelj i dalje nepoznat Prošlo je pet godina od atentata na Ivu Pukanića Slika nije dostupna Objavit će je sutra Vrhovni sud donio konačnu presudu za ubojstvo Pukanića

Na sud je dovezen uz jake mjere osiguranja u pratnji policajaca s dugim cijevima koji će oko zgrade suda biti sve do završetka rasprave o jednom od najvećih kriminalaca u posljednjih 20-ak godina.

35-godišnji Amir Mafalani nije prvi put na požeškom sudu. Još 2010. u Požegi mu se sudilo jer je oštetio tvrtku Williams iz Požege od koje je naručio voćne rakije koje nikad nije platio. Tada je dobio deset mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine uz obvezu plaćanja 25 tisuća kuna odštete tvrtki za 252 boce rakije koje su mu isporučene. Na to je suđenje doveden s lisicama na rukama i nogama, a i današnji Mafalanijev dolazak nije prošao nezapaženo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene