Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

8 punata

Alen Filipović Grčić pobjednik i Čoje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alen Filipović Grčić, pobjednik Bare, u subotu je s 8 punata osvojio i Čoju, drugo prednatjecanje Alke.

Alen Filipović Grčić s dvije "sride" i jednim pogotkom "u dva" u subotu je bio najbolji kopljanik na drugom prednatjecanju uoči sutrašnje, 301. Sinjske alke.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 6 Sinjska alka O čemu su razgovarali? Plenković i Milanović nakon dugog razdoblja prepirki i hrpe uvreda s obje strane - progovorili Ivan Nasić, tajnik Viteškog alkarskog društva Završila utrka Proglašen slavodobitnik Sinjske alke: "On je najtrofejniji od trenutno aktivnih alkara"

Natjecanje je počelo sa satom odgode jer je u Sinju gotovo cijeli dan padala kiša. Iako su uvjeti na trkalištu bili iznimno teški, alkari su postigli dobre rezulte, a gledalište je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta.

Vojvoda Ante Vučić u znak pobjede Filipoviću Grčiću privezao je 211 centimetara crvene čoje.

Viteško alkarsko društvo pobjednika Alena Filipovića Grčića nagradilo je s 20 tisuća kuna i srebrnom plaketom Alke. Njegovom momku Anti Perajici također je pripala srebrna plaketa Alke.

Tridesetogodišnji Alen Filipović Grčić godine potječe iz stare alkarske obitelji, a na Alki je debitirao 2002. Do sada je osvojio tri Bare, dvije Čoje i Alku. 301. Sinjska alka održati će se sutra s početkom u 16 sati i 30 minuta. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene