Obavijesti Video Pretražite Navigacija
klimatske promjene

FOTO/VIDEO Aktivisti upali na Plenkovićev govor: Pogledajte kako su reagirali zaštitari

Aktivisti su unijeli plakate i prosvjedovali za vrijeme govora premijera na konferenciji "Zaštita ljudskih prava i vladavine prava".

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je u srijedu u Zagrebu na obilježavanju 30 godina institucije pučkog pravobranitelja.

Za vrijeme premijerovog govora na konferenciji "Zaštita ljudskih prava i vladavine prava", u dvorani su se našli aktivisti koji su u znak prosvjeda nosili plakate s natpisima "Dosta ignoriranja zahtjeva pravobraniteljice" i "Stop fosilnim projektima".

Pročitajte i ovo Andrej Plenković obuka ukrajinskih vojnika Plenković poručio oporbi: "Slikali su selfije sa Stefančukom, pljeskali mu, samo što suzu nisu pustili, ali ne bi mu pomogli"

Tjelohranitelji su ih nakon nekoliko minuta upozorili da završe s prosvjedom, nakon čega su aktivisti mirno sjeli među uzvanike.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videoprilogu. 

Pročitajte i ovo Klimatski aktivisti bacili brašno na Warholov automobil NE STAJU Klimatski aktivisti u novoj ofanzivi: Ovaj put bacili brašno na Warholov oslikani BMW

Nakon konferencije premijer Plenković se kratko osvrnuo na prosvjed aktivista, kaže, nema ništa protiv. Njegov odgovor pogledajte videoprilogu u nastavku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene