Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrivene SMS poruke

Novi detalji strašnog pokušaja trovanja kod Ozlja: "Što si mi stavila u Janu, ne osjećam se dobro"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz okolice Ozlja čija je djevojka osumnjičena za pokušaj trovanja, koji ga je ostavio u teškom zdravstvenom stanju, razmjenjivao je SMS poruke kobnog dana s njom.

Dvadesetsedmogodišnjakinja je 22. siječnja 2020. na širem području Ozlja dala muškarcu nepoznato sredstvo koje sadrži etilen-glikol, zbog čega je on idući dan završio na liječenju u teškom zdravstvenom stanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na području Splita Narko-banda pokušala ubiti šefa suparničke bande, pucali usred dana na prometnoj cesti Pomor ptica kod Kikinde - 4 Čekaju se rezultati analize Polja puna mrtvih ptica: Pčelar ih našao uz put, u kanalima, kako ugibaju na granama i u žbunju

Policija u Ozlju sumnjiči 27-godišnjakinju da je pokušala ubiti muškarca (41) trovanjem. Ona mu je 22. siječnja 2020. na širem području Ozlja dala nepoznato sredstvo koje u sebi sadrži etilen-glikol, zbog čega je on idući dan završio na liječenju u teškom zdravstvenom stanju.

Zbog sumnje da je 27-godišnjakinja počinila kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju, ona je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku te će biti dovedena u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, javila je policija.

Muškarac kojeg je osumnjičena djevojka pokušala otrovati, te se srijede vratio kući kasno popodne. Majci se požalio da mu je loše i otišao je prileći, no kasnije navečer njegovo zdravstveno stanje još se pogoršalo, imao je jake grčeve i maglilo mu se pred očima, piše Jutarnji list.

Idućeg jutra, majka ga je pronašla u sobi bez svijesti, krvavih očiju i s pjenom koja mu je išla na usta.. Nakon toga hitno je prebačen u bolnicu u Zagreb, a liječnici su utvrdili da je otrovan.

Deset dana nakon trovanja, jedan član njegove obitleji uspio je probiti šifru njegovog mobitela pa je otkriveno i kakve poruke su međusobno razmjenjivali otrovani muškarac i njegova osumnjičena djevojka.

"Kristina, što si mi stavila u Janu, ne osjećam se dobro", sadržaj je SMS poruke koju je žrtva uputila svojoj djevojci, doznaje Jutarnji list.

"Ne bu ti ništa, samo bu ti se mišići opustili", odgovorila mu je.

Kad je njezin dečko već bio u bolnici, ona se javila SMS porukom da je zabrinuta i poručila mu da joj se javi.

Mobitel s porukama predan je policiji, što je u konačnici i dovelo do uhićenja osumnjičene djevojke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene