Obavijesti Video Pretražite Navigacija

5.ROĐENDAN HARVEY NORMAN TRGOVINE U ZAGREBU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Harvey Norman Hrvatska je jedna od mnogobrojnih trgovina pod okriljem multinacionalne kompanije Harvey Norman. Harvey Norman uz svoje brandove Domayne i Joyce Main ima 192 franšize u Australiji i 85 dućana u 7 svjetskih zemalja.

Harvey Norman brandovi nude „potpuna rješenja za vaš dom“ pružajući širok izbor proizvoda svjetsko priznatih proizvođača te potpunu uslugu.

Harvey Norman je „one-stop“ destinacija s mnogobrojnim rješenjima za svaki životni prostor. Savršen stil i kvaliteta za vaš dnevni boravak, udobnost i potpora koju tražite u spavaćim sobama, najnovija zabavna tehnologija i tehnologija moderne pripreme hrane, te sve što vam je potrebno za kućni uredski prostor.

U listopadu 2011. Harvey Norman je otvorio svoju prvu ekskluzivnu trgovinu u Hrvatskoj u obnovljenom trgovačkom centru King Cross. Ovdje kupcima na 9.000 m2 prodajne površine nudi najmoderniji namještaj, najbolje električne aparate, najsuvremeniju računarsku opremu i mnogo drugih artikala.

Za 5. godišnjicu Harvey Norman priprema veliku promociju, specijalne rođendanske ponude te veliku nagradnu igru. Događanja će trajati od 19.10.2016 do 2.11.2016.

Nagradni kviz s glavnom nagradom u vrijednosti 100.000,00 kn je namijenjen svim kupcima u periodu rođendanskog slavlja.

Nagrade su:
1x Velika nagrada – uređenje stana/kuće
4x manje nagrade

Završetak rođendanskog slavlja i izvlačenje održati će se 2.11.2016 u trgovini Harvey Norman u Zagrebu.

Damir Musić, generalni direktor Harvey Norman Zagreba uz to kaže: »Oduševljeni smo jer slavimo petu godinu u Hrvatskoj. Veselimo se sljedećim godinama u kojima ćemo razvijati i širiti naše poslovanje te i dalje dovodit najbolje proizvode i usluge na hrvatsko tržište.«


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene