Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije nesreće

Žena se kraj Pleternice zaletjela u vozilo pravosudne policije u kojoj je bio zatvorenik, muškarac u Splitu udario u službeni policijski motocikl

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu je sinoć muškarac bježeći od policije svojim motociklom udario policijski, a u prometnoj nesreći danas kraj Pleternice sudjelovalo je još jedno policijsko vozilo.

Dva vozila sudarila su se se u ponedjeljak oko 11:30 na cesti između Pleternice i Frkljevaca.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku

Kako neslužbeno doznajemo, u sudaru je sudjelovalo i vozilo pravosudne policije u kojemu je u tom trenutku bio zatvorenik. 

Navodno je vozač pravosudnog vozila zakočio, a vozačica iza njega to isto nije učinila na vrijeme. Prva informacije policije bila je da je jedna osoba zatražila liječničku pomoć, no kasnije se doznaje kako su u nesreći tri osobe ozlijeđene, vozačica osobnog automobila (35) te dvije osobe iz policijskog vozila u dobi od 22 i 44 godine. 

Split: Namjerno ih udario

Muškarac (42) sinoć je u Splitu motociklom bježao policajcima koji su bili u kontroli prometa. 

"Provedenim istraživanjem sumnjiči se da je 42-godišnjak bježeći motociklom udario u službeni motocikl kojim je upravljao policijski službenik, a sve s namjerom da ga obori i onemogući službeno postupanje. Protiv spomenutog slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi redovnim putem. Nadalje, zbog korištenja nepripadajućih registarskih oznaka na motociklu podnosi se kaznena prijava i za kazneno djelo Krivotvorenje isprave", rekli su u splitskoj policiji. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene