Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID KONAČNO GOTOV

Detalji nesreće u Zagrebu: Sudjelovao i auto, mladić koji je vozio motocikl imao je 24 godine. Otkriven i identitet biciklista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Zagrebačkoj aveniji danas se ujutro dogodila prometna nesreća gdje su poginuli motorist i biciklist. Policija je objavila rezultate očevida.

Danas oko 8:40 sati na Zagrebačkoj se aveniji dogodila nesreća gdje su smrtno stradale dvije osobe.

Naime, 24-godišnjak je upravljao motociklom marke Suzuki zagrebačkih registarskih oznaka dolaskom do raskrižja, ušao je u raskrižje i nastavio vožnju zadržavajući smjer kretanja za vrijeme dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno neutvrđeno prometno svjetlo.

Zatim je, prednjim dijelom motocikla naletio je na desnu stranu bicikla marke Fuji kojim je upravljao 68-godišnjak, a kretao se biciklističkom stazom prelazeći kolnik preko pješačkog prijelaza. Za njegov smjer kretanja bilo je, također, upaljeno neutvrđeno prometno svjetlo.

Pročitajte i ovo Metković Upozorio i lokalni stožer Raste broj zaraženih u dolini Neretve: Sve krenulo s jedne svadbe...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj se istražuje Ispod nadvožnjaka u Makarskoj pronađena ozlijeđena žena, preminula na putu do bolnice

Od tog naleta motocikl se nastavio nekontrolirano kretati, nakon čega je u padu na desnu bočnu stranu prednjim dijelom naletio na stražnji dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 29-godišnjak.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali vozač motocikla i bicikla, a tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Policija pri završetku očevida nije znala identitet biciklista, no naknadno su obavijestili da je riječ o 68-godišnjem muškarcu. Kako doznaje Jutarnji list, riječ je o zagrebačkom odvjetniku te nakon što se obitelj obratila policiji, poginuli biciklist je identificiran. Navodno je muškarac ujutro planirao voziti bicikl do Jarunskog jezera, a kako se nije javljao na pozive obitelji to je kod njih pobudilo sumnju da bi on mogao biti ta nepoznata osoba. Neslužbeno saznajemo da je supruga identificirala 68-godišnjaka.

Promet je zbog očevida bio obustavljen do 11:30 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene