Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušao ukrasti auto

Novi detalji pucnjave u Zagrebu: Lopov upucao djelatnika Čistoće, pucao na policajce pa ga nokautirao građanin?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je napadača uhitila u ulici Rebar nakon što je ranio muškarca, koji ga je pokušao spriječiti u provali u vozilo, te pobjegao.

Zagrebačka policija potvrdila je da je u Bukovačkouj ulici bb u 18:40 došlo do pucnjave.

"Ddvojica muškaraca uočila su počinitelja pri provali u vozilo. Jedan od njih krenuo je prema počinitelju kako bi ga spriječio u tome, nakon čega se provalnik dao u bijeg da bi, u trenutku kada ga je muškarac sustigao, iz vatrenog oružja ispalio hitac i ranio ga", priopćila je zagrebačka policija.

Dodaju da su policajci na terenu brzo reagirali. "Pronašli su ga u istom dijelu kvarta, uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Teško ozlijeđenom muškarcu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te je izvan životne opasnosti", stoji i policijskom priopćenju.

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u KBC Rebro, no tamo nam nisu htjeli otkriti u kakvom je stanju

Kako piše Jutarnji, dvojica djelatnika Čistoće uočila su muškarca kako pokušava provaliti u and Rover minhenskih oznaka, parkiran na Bukovačkoj cesti bb, ispred caffe bara "Kod Crnkovića". Pokušali su ga spriječiti, no provalnik je iz vatrenog oružja zapucao na jednog od njih, ozlijedio ga i dao se u bijeg.

Napadač je uspio doći do ulice Rebar gdje ga je nokautirao vlasnik jedne obiteljske kuće u svom dvorištu u koje se pokušao sakriti, piše Jutarnji.

U toj ulici ga je uhitila policija, a navodno su tijekom potjere i oni zapucali, a napadač im je uzvratio.

Ozlijeđeni muškarac ima prostrijelnu ranu iznad bradavice, navodno se radilo o oružju manjeg kalibra i nije životno ugrožen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene