Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provedena istraga

FOTO Veliki ulov policije: Dvojica muškaraca u autu prevozila gotovo 270 kg švercanog duhana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospićki policajci proveli su krim istragu nad 29-godišnjakom kojeg su zatekli u automobilu s 26-godišnjakom i gotovo 270 kilograma rezanog duhana.

U ponedjeljak u 16:15 sati na autocesti A-1 u smjeru Splita, kod čvora Sveti Rok, policajci su zaustavili automobil šibenske registracijske oznake kojim je upravljao 26-godišnjak.

Pročitajte i ovo Podzemna prostorija za duhan Ogromna kazna Kod Bjelovara pronađena skrivena podzemna prostorija za nezakonitu djelatnost Nikotinske vrećice Zabranjeno za mlađe od 18 Novi opasni trend zahvatio i hrvatske učenike: "Utječe na mozak djeteta, izaziva euforiju i konfuzno stanje"

Kao suvozač u automobilu se nalazio 29-godišnjak. Obojica su s područja Kistanja, izvjestila je policija. U autu je pronađeno više vreća rezanog duhana.

Gospićki policajci su krim istragom utvrdili da je 29-godišnjak u Zagrebu kupio 266,8 kilograma sitno rezanog duhana koji je bio pakiran u 14 PVC vreća.

Duhan je bio bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske pa ga je policija oduzela, a protiv 29-godišnjaka će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene