Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ispitan u ŽDO-u

Vozač koji je izazvao nesreću u kojoj su poginule dvije djevojčice pušten na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač koji je prije dva dana izazvao prometnu nesreću između Maslenice i Zatona Obrovačkog pušten je na slobodu, a protiv njega je redovnim putem podignuta kaznena prijava.

66-godišnji vozač koji je prouzročio prometnu nesreću u kojoj su prije dva dana poginule dvije djevojčice pušten je na slobodu nakon što je zadarska policija nad njime provela kriminalističku obradu, piše Zadarski.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija krim istraživanje Teška nesreća: U naletu vozila jedna osoba poginula, vozač uhićen Šestero poginulo kada se kamion zaletio u policijsku barikadu U Španjolskoj Užas na autocesti: Kamion se zaletio u policijsku kontrolnu točku, poginulo šestero ljudi

Neslužbeno se doznaje da je protiv njega redovnim putem podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnim ishodom. Vozač još nije ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu, doznaje Zadarski.

Podsjetimo, u strašnoj nesreći u ponedjeljak na državnoj cesti D-54 (Maslenica – Zaton Obrovački) poginule su dvije djevojčice u dobi od pet i devet godina, a njihov otac i još jedna 9-godišnja djevojčica teško su ozlijeđeni. Nesreća se dogodila kada 66-godišnji vozač Fiata na križanju nije propustio vozila s prednošću prolaska i sudario se s Audijem zadarskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene