Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije nesreće s poginulima

Vozač na A3 išao u suprotnom smjeru, izazvao frontalni sudar pa odbačen na kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije teške prometne nesreće dogodile su se tijekom noći na autocesti A3

– prva kod Slavonskog Broda, a druga kod Nove Gradiške. Poginule su dvije osobe, a šest ih je ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Ilustracija Završen očevid U Slavonskom Brodu pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću: Jedna je osoba poginula

Prva nesreća dogodila se ponedjeljak oko 22 sata na autocesti A3 Bregana-Lipovac, južna kolnička traka, nekoliko kilometara prije naplatnih kućica Brod Zapad, u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila i teretno vozilo.

Prema podacima koje smo dobili iz PU brodsko-posavske, jedna je osoba smrtno stradala, pet ih je ozlijeđeno – tri teško, od kojih je jedna životno ugrožena te dvije lakše. Nesreću je skrivio 54-godišnji vozač osobnog automobila švicarskih registracijskih oznaka koji je vozio u zabranjenom smjeru. Frontalno se sudario s osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka koji je vozio 45-godišnji turski državljanin te još pet članova njegove obitelji. Automobil 54-godišnjaka u silovitom je sudaru odbačen na drugu kolničku traku gdje je na njega naletio kamion. Vozač automobila smrtno JE stradao. Zbog čega je vozio u suprotnom smjeru, nepoznato je.   

Druga nesreća kod Nove Gradiške

Druga prometna nesreća dogodila se u 4:10 sati na na 161. kilometru sjeverne kolničke trake autoceste A3, kod Nove Gradiške. U ovoj je prometnoj također poginula jedna osoba, a jedna je ozlijeđena.

Do nesreće je došlo kada je 61-godišnji državljanin Makedonije upravljajući osobnim automobilom švicarskih registarskih oznaka, s kojim se u vozilu nalazio njegov 40-godišnji sin, sustigao teretni automobil tegljač s kojim je upravljao 64-godišnji državljanin Srbije. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio teretnog automobila, uslijed čega dolazi do zanošenja osobnog automobila i udara u središnju zaštitnu ogradu, gdje se i zaustavlja.

Od posljedica udara 40-godišnji suvozač je smrtno stradao na mjestu događaja, dok je vozač osobnog automobila zadobio tjelesne ozljede, a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Novoj Gradiški.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene