Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba protiv buktinje

Veliki požar u Rogoznici, uz vatrogasce na terenu i kanader: "Gori iznad kuća, vatra ide prema magistrali"

U srijedu prijepodne buknuo je požar u Rogoznici. Na terenu je trenutačno 35 vatrogasaca.

U 9:45 ŽVOC Šibenik zaprimio je dojavu o požaru otvorenog prostora na lokaciji Zatoglav na području Rogoznice. Gori trava, nisko raslinje i borova šuma, a u intervenciji sudjeluju vozila i vatrogasci DVD-ova Brodarica-Krapanj, Primošten, Rogoznica, Grebaštica, JVP-a Šibenik te jedan protupožarni zrakoplov kanader.

Objavljuje DVD RogoznicaSrijeda, 28. srpnja 2021.
Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

 Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Šibenika Velimir Milošević za DNEVNIK.hr kazao je kako vatra gori iznad kuća.

"Požar gori iznad kuća, smjer kretanja vatre je prema Jadranskoj magistrali. Teško je i nezahvalno prognozirati, no nema dovoljno jakog vjetra pa je situacija neloša, ali u ovom poslu to se nikad ne zna. Požarište je aktivno i gasi se. Na terenu je trenutačno 35 vatrogasaca, a bit će ih i više jer se pojačavaju snage", rekao nam je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene