Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na teren izašla i policija

Burna noć za zagrebačke vatrogasce: Gotovo u isto vrijeme planulo nekoliko požara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći na subotu zagrebački vatrogasci gasili su gotovo istovremeno nekoliko požara.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je oko ponoći dojavu o požaru skladišta na adresi Brezovička cesta 105.

Požar skladišta veličine 15x10 metara i visine 10 metara zahvatio je krovište i uzrokovao njegovo urušavanje. U gašenju požara sudjelovalo je sedam vatrogasnih vozila i 18 vatrogasaca.

Nešto kasnije, oko 1 sat poslije ponoći, zaprimljena je dojava o dimljenju krovišta na adresi Vlaška 53A. 15 vatrogasnih vozila i 44 vatrogasaca uspješno je ugasilo požar krovišta dužine 30 metara.

Istovremeno, sedam vatrogasaca i tri vatrogasna vozila iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba i devet vatrogasaca i dva vatrogasna vozila iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava intervenirala su na adresi Kašinci 13, Zadvorsko, gdje je požar balkona zahvatio krovište objekta.

Svi požari su uspješno ugašeni, a na terenu su bili i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, ZET-a, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uzrok još nepoznat Požar u sušari soje u Zagrebu: Vatrogasci i radnici prazne 100 tona soje iz sušare visoke 25 metara

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih Požar na zagrebačkom Mirogoju: Gorjela baraka, vatra se širila i na borove u blizini

Nije bilo ozlijeđenih osoba, a uzroci požara i šteta bit će utvrđeni nakon policijskih očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene