Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objavili na konferenciji

Policija riješila ubojstvo muškarca nestalog 2018.: "Podignuta prijava protiv 3 počinitelja, za jednim će se raspisati tjeralica"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija održala je konferenciju za medije nakon što je riješila slučaj ubojstva iz 2018.

Tijelo muškarca D.P. (46) koji je nestao prije dvije godine pronađeno je 13. studenog, a policija sumnjiči trojicu za teško ubojstvo.

"Počinitelji su unaprijed dogovorili susret sa žrtvom i ubili je", kazali su na konferenciji te dodali da je tijelo žrtve bilo preseljeno s mjesta ubojstva te se opsežnom istragom pokušalo pronaći.

Za ubojstvo se sumnjiče 52-godišnjak s hrvatskim državljanstvom te dvoje državljana Srbije u dobi od 39 i 27 godina. Policija je kazala kako su protiv njih podignute kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ubio sestru, majku, oca pa sebe Policija objavila detalje stravičnog pokolja kod Ljubljane - Nazvala ih sestra zbog nasilnog brata. Malo kasnije nazvao je brat: "Sve sam ih ubio, naoružan sam"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uhićen napadač Izboden na smrt: Policija se oglasila o krvavom napadu na tržnici u Vrapču

Policija je na konferenciji dodala kako jedan od njih nije u zemlji, pa će za njim biti raspisana međunarodna tjeralica.

Žrtva je ubijena vatrenim oružjem 10. srpnja 2018. u jednom skladišnom prostoru u Varaždinu, nakon čega je njegovo tijelo zakopano u Leštakovcu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene