Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se obdukcija

Detalji užasa u Svetom Martinu na Muri: Otkriveno kako je došlo do požara koji je progutao vikendicu u kojoj je pronađeno tijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru vikednice u Svetom Martinu na Muri poginuo je muškarac. Očevid je pokazao da se vatra proširila sa zidanog dimnjaka na drvenu stropnu konstrukciju kuće i zatim se proširio na krovište vikendice.

Požar je na adresi Gradišćak bb izbio u petak oko 22 sata te se urušilo drveno krovište. Vatrogasci JVP-a Čakovec ugaslili su požar, a u unutrašnjosti je pronađeno tijelo nepoznatog muškarca.

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

Očevid je pokazao da je uzrok požara proboj toplinske energije sa zidanog dimnjaka na drvenu stropnu konstrukciju, nakon čega se požar proširio na krovište vikendice.

U požaru je izgorjelo je krovište koje se i urušilo, a izgorio je sav namještaj u vikendici. 

Tijelo nepoznatog muškarca, koje je u vikendci pronađeno prekriveno požarnim kršem, prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio identitet stradalog muškarca i uzrok smrti, priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene