Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretraga stana

Uhićeni dileri u Splitu i Trogiru, policija pronašla kokain, ecstasy i oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska i trogirska policija uhitile su dvojicu dilera kod kojih su pronašli razne vrste droga, ali i oružje, doznaje se u ponedjeljak u splitskoj policiji.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave (PU) splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojega su pripadnici Interventne jedinice policije 23. kolovoza u Splitu, zatekli sa 120,1 grama kokaina i 4,2 grama ecstasyja, dok su u vozilu koje je koristio uočili digitalnu vagu za precizno mjerenje i dva preklopna noža, izvijestila je splitska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Osnovna škola u Splitu - 2 Problem na jugu Hrvatske Šprice na svakom koraku, pa i kod škole. Dok građani bijesne, iz kotara umiruju: ''Nije, naravno, nikome ni ugodno ni drago, ali nije to još zabrinjavajuće''

Rekli su da je 37- godišnjak uhićen i priveden u službene prostorije, a nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, te je doveden pritvorskom nadzorniku. Policija je uz to protiv njega podnijela i optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

U drugom, izdvojenom slučaju, trogirska je policija uhitila i kriminalistički istražila 42- godišnjaka kojega sumnjiče za počinjenje istoga kaznenog djela. Pretragom njegovog stana na trogirskom području 22. kolovoza pronađene su četiri stabljike indijske konoplje, visine od 130 do 250 centimetara, te pištolj za koji je utvrđeno da se nalazi u ilegalnom posjedu kod osumnjičenika. Protiv njega podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene