Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon obavljenog razgovora

Detalji strave u Međimurju: Policija uhitila sestru žene čije je tijelo nakon 19 godina otkriveno u zamrzivaču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međimurska policija potvrdila nam je da u Palovcu, u Novoj ulici, u kući pronađen leš ženske osobe. Zbog sumnje na ubojstvo, uhićena je 45-godišnjakinja sa šireg područja općine Mala Subotica. Neslužbeno se doznaje kako se radi o sestri nestale Jasmine.

Očevidom je utvrđeno da se u zamrzivaču nalazi tijelo nepoznate ženske osobe te je tijelo prevezeno na Odjel patologije u bolnicu u Čakovec gdje će se izvršiti sudska obdukcija, potvrdio nam je glasnogovornik međimurske policije Nenad Risek. 

Pročitajte i ovo Nestala osoba Mole za pomoć Nestao je Radoslav: Javite se policiji ako ste ga vidjeli Policija, ilustracija Nestala osoba Tinejdžer koji je prije dva dana nestao iz Vrbovca pronađen u Dalmaciji

Kako postoji sumnja da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. godine, čiji je nestanak prijavljen 16.08.2005. godine, te je počinjeno kazneno djelo ubojstva, u subotu, 16. veljače u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja općine Mala Subotica.

Policija ne želi otkriti o kome je riječ, no neslužbeno se može doznati da je riječ o sestri nestale Jasmine. Neslužbeno također doznajemo kako su u policiji tijekom noći na razgovoru bile dvije osobe, a jedna osoba je nakon toga uhićena.

Jasmina je nestala tijekom kolovoza 2000. godine, a njezin nestanak službeno je prijavljen policiji 16.08.2005. godine. 

Kako pišu mnovine pozivajući se na izjave susjeda, u jednom od dva zamrzivača koji je korišten u obiteljskoj kući ove subote navodno je pronađeno tijelo Jasmine Dominić.

Imala je 23 godine kada je nestala. Kao mjesto nestanka prijavljen je Zagreb gdje je Jasmina studirala. Bez obzira što je nestala u mjesecu kada nema nastave, ni studija, ništa nije upućivalo da se dogodilo najgore.

"Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj", rekao je otac Jasmine Dominić 2011. godine za Večernji list.

Susjedi za 24sata pričaju kako su čuli da im je isključena struja u kući te se osjetio jaki smrad. "Netko je otišao provjeriti u zamrzivač i pronašli su tijelo. U kući inače stanuje Jasminina sestra s obitelji", kaže susjed u mjestu Palovec. Leš je prema navodima susjeda otkrio budući suprug Jasminine nećakinje.

Aktualno Prve reakcije Cro Copa nakon pobjede, otkrio zašto mu nije bilo lako protiv Nelsona +0 Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) FIGHT! Prve reakcije Cro Copa nakon pobjede, otkrio zašto mu nije bilo lako protiv Nelsona 1/1 >>

Aktualno Nelson se malo zaigrao na proglašenju pobjednika, pogledajte Mirkovu reakciju Cro Cop i Roy Nelson (Screenshot) Cro Cop i Roy Nelson (Screenshot) Cro Cop udara Nelsona (Screenshot) Cro Cop udara Nelsona (Screenshot) Mirko Filipović i Roy Nelson (Foto: GOL.hr) Mirko Filipović i Roy Nelson (Foto: GOL.hr) Foto: GOL.hr Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Foto: GOL.hr +0 Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) FIGHT! Nelson se malo zaigrao na proglašenju pobjednika, pogledajte Mirkovu reakciju 1/5 >>
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene