Obavijesti Video Pretražite Navigacija
starac zatučen batom

Detalji stravičnog ubojstva u Solinu: Liječnici se bore za život pretučene starice, uhićen 24-godišnji mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Solinu je u četvrtak u stanu pronađen mrtav 92-godišnjak, priopćila je splitsko-dalmatinska policija.

Solinska je policija u četvrtak navečer pronašla mrtvog 92-godišnjaka i teško ozlijeđenu 87-godišnju ženu na predjelu Širina u Solinu gdje su stanovali.

Pročitajte i ovo Policija - 3 50-godišnjak u pritvoru Pokušao ubiti muškarca u Solinu: Teško ga ozlijedio nožem i prijetio mu Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Pronađeni su u četvrtak oko 19 sati i žena je s teškim ozljedama, ali pri svijesti, vozilom Hitne pomoći prevezena u KBC Split, gdje je zadržana na daljnjem liječenju. 

Iz PU splitsko-dalmatinske u petak kazali su nam da je pozvan i zamjenik županijskog državnog odvjetnika koji je rukovodio očevidom te naložio obdukciju tijela 92-godišnjaka. Odmah je započeto kriminalističko istraživanje, a tijekom večeri u službene prostorije policije dovedena je jedna osoba.

Neslužbeno se doznaje da je batom za meso 92- godišnjak nasmrt pretučen, a 87-godišnjakinja oblivena krvlju nekako je smogla snage i došla do prvog susjeda zatražiti pomoć. Susjedima je navodno rekla tko ih je napao, pa je nakon dolaska hitne pomoći i policije uvelike bilo olakšano hvatanje počinitelja.

Također se neslužbeno doznaje da je uhićen 24-godišnji mladić i policija istražuje je li bio pod utjecajem alkohola i droga te kakvo je njegovo psihičko stanje. Dalmacija danas prenosi kako je pretučena žena rekla da se radi o muškarcu iz zgrade.

Ako se informacije pokažu točnima, vjerojatno se radi o zločinu iz koristoljublja. (M.T./Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene