Obavijesti Video Pretražite Navigacija
produžen istražni zatvor

DORH podigao optužnicu za ubojstvo na Krugama: Udario žrtvu nogom u glavu, nije stao na tome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv ubojice iz Kruga. Predloženo je i da se napadaču produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Na parkiralištu u zagrebačkom naselju Kruge krajem rujna pronađeno je tijelo muškarca. Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je 25. siječnja 2022. podiglo optužnicu protiv muškarca (40) zbog počinjenog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

"Okrivljenika se tereti da je 27. rujna 2021. oko 9:35, u Zagrebu, upravljao biciklom po nogostupu po kojem se, istovremeno, kretao i oštećenik, te ga je nakon kraćeg verbalnog sukoba, s nakanom da ga teško tjelesno ozlijedi, udario nogom u glavu. Oštećenik je uslijed udarca pao na tlo i glavom udario u asfaltnu podlogu, a okrivljenika se tereti da ga je, dok je ležao na tlu, udario i nogom u tijelo. Oštećenik je zadobio osobito teške višestruke ozljede glave i tijela uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja", naveli su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRUTALNI OBRAČUN Policija objavila za koje djelo sumnjiči biciklistu - napadača s Trnja koji je zadao smrtonosne udarce muškarcu sa psom

Pročitajte i ovo Armin Tatarević - 2 24 sata čuvan Ubojica djece u Remetincu: Dnevnik Nove TV doznaje u kakvim uvjetima će tamo boraviti

Županijsko državno odvjetništvo je u optužnici predložilo i produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene