Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ozlijeđenih

Na zagrebačkim Ravnicama: Zapaljeni automobili, gorjelo ih čak devet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko pet sati, u zagrebačkom kvartu Ravnice, u Albrehtovoj 30, došlo je do požara vozila, javila je policija.

Policija u priopćenju navodi da je oko 4.40 sati, na Maksimiru u Albrechtovoj ulici, na parkiralištu, iz zasad neutvrđenog razloga izbio požar na osobnom automobilu marke VW T-Roc osječkih registarskih oznaka, vlasništvo leasing poduzeća i osobnom automobilu marke VW Polo zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 32-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu

Također navode kako je u požaru oštećeno još sedam vozila koja su bila parkirana. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Prema objavljenoj videosnimci vidljivo je da su požari buknuli na automobilima koji su bili parkirani na različitim mjestima na parkiralištu, zbog čega je vrlo vjerojatno da su požari podmetnuti. Više informacija znat će se nakon očevida.

"Ujutro smo došli i nismo mogli prepoznat da je naš auto, vidjeli smo ga zbog prednjih tablica. Strah nas je, ovo je bio poznat kao miran kvart pa nas je ovo šokiralo doslovno", kazala je vlasnica automobila.  
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene